Mexicansk ret

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 løg
  • 1 ds røde kidneybønner
  • 1 kylling (parteret)
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 terning hønsebouillon
  • 2 spsk margarine eller smør
  • 2 1/2 dl majs
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 knsp cayennepeber
  • lidt salt
  • peber

Hak løget. Kom fedtstoffen på en pande og smelt det. Kom kyllingestykkerne op i og brun dem på alle siderne. Drys kødet med lidt salt og peber og kom det op i en gryde. Put nu løg på panden og svits det, derefter kommes de op i gryden. Kom caynnepeber, flåede tomater, tomatpuré og hønsebouillon op i gryden. Lad nu kyllingen stege i 30 minutter under låg. Kom derfter majskorn, oregano, bønner op i gryden og lad det stå endnu 10 minutter. Smag det til med salt og peber. Server kødet med sovsen i et fad. Pynt med avocadoskiver.

Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem