Mexicansk ret

Super nem og lækker mexicansk ret med kylling og kidneybønner i en sovs med masser af smag.

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 1 ds røde kidneybønner
  • 500 g kyllingefilet
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 terning hønsebouillon
  • 2 spsk margarine eller smør
  • 2 1/2 dl majs
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 knsp cayennepeber
  • lidt salt
  • peber

Hak løget. Kom fedtstoffet på en pande og smelt det. Skær kyllingen i mindre stykker og brun dem på panden. Drys kødet med lidt salt og peber og kom det op i en gryde.

Put nu løg på panden og svits det, derefter kommes de op i gryden. Kom cayennepeber, flåede tomater, tomatpuré og hønsebouillon op i gryden.

Lad nu retten simre i 30 minutter under låg. Kom derefter majskorn, oregano, bønner op i gryden og lad det stå endnu 10 minutter.

Smag det til med salt og peber. Server retten med ris og pynt med avocadoskiver.

Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem