Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Toscatærte

Dejen

  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 100 g smør
  • 175 g mel

Fyldet

  • 1 spsk mel
  • 2 spsk mælk
  • 50 g smør
  • 75 g sukker
  • 100 g mandler

Først laves bunden: sukker, bagepulver og mel blandes i en skål, hvorefter smørret smuldres grynet deri. Dejen samles med ægget og lades hvile køligt i godt og vel 1 time. Derefter rulles dejen ud og lægges i en tærteform på cirka 30 centimeter. Kanten presses langs formens side.
Dernæst laves fyldet: Mandlerne smuttes og hakkes groft. Alle ingredienserne blandes til fyldet, som er i en lille gryde, derpå varmes det op til konsistensen er flydende. Herefter røres det sammen og hældes i tærteformen. Tærten bages i 18 min. ved 200 gr. I midten af ovnen til den er gylden brun.
Tærten kan serveres både kold eller lun. Tærten smager rigtig godt med solmodne friske bær.

Annonce
Publiceret d.
22.04.06.
Kategori:
Madopskrifter ›
Tærter
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Annemette Broustbo
Opskrift af Annemette Broustbo
Annonce

Flere lækre opskrifter

Græskartærte med bacon - lækker madtærte
Nem porretærte med butterdejsbund og bacon
Nem kartoffeltærte med butterdej
Minitærter i muffinsforme
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023