Tærte med broccoli, skinke og hytteost

Rigtig god og nem tærte med broccoli og skinke samt en hurtig blanding af hytteost og æg, der binder det hele sammen.

Til 4 personer
  • 1 pk tærtedej (du kan naturligvis også lave dejen selv)
  • 4 æg
  • 450 g hytteost
  • salt
  • peber
  • 1 hoved broccoli
  • 150 g skinketern
  • evt. 1 bdt forårsløg eller 1 porre

Tænd ovnen på 200 grader.
 
Tryk tærtedejen ud i et tærtefad og prik nogle huller i den med en gaffel. Forbag tærtedejen i 5 minutter.

Slå æggene ud i en stor skål og pisk dem let med en gaffel. Rør hytteosten i og krydr med salt og peber.

Skyl broccolien og lad den dryppe godt af. Dup den evt. tør med et stykke køkkenrulle. Skær den i mindre stykker og bland dem i æggemassen.

Bland ligeledes skinken i.

Skyl forårsløgene og lad dem dryppe godt af. Skær dem i skiver og bland dem i æggemassen.

Fordel fyldet over den forbagte tærtebund, og bag tærten i yderligere 30-40 minutter afhængig af ovn.

Indsendt af
d.
16.03.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.03.18.
Kategori: