Kyllingesalat

Fyldig kyllingesalat med en cremet konsistens og et godt bid fra grøntsagerne. Sellerien udgør et let bittert indslag, som sammen med de syrlige, syltede agurker og den friske dressing giver et spændende spil af smagsnuancer.

Til 8 personer
  • 125 g frosne ærter
  • 400 g kogt kyllingekød (uden skind og ben)
  • 250 g knoldselleri
  • vand (til at koge selleri i)
  • salt (til at koge selleri)
  • 3 stilke bladselleri
  • 2 syltede agurker

Dressing

  • 1 dl fromage frais
  • 1 dl creme fraiche 9%
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk sennep
  • 1/2 tsk karry

Tø de frosne ærter op. Skær kyllingen i fine bidder. Fjern skrællen fra knoldsellerien og snit den i små tern.

Kog selleriternene let i vand, tilsat en smule salt. De skal stadig have bid. Hæld derpå vandet fra og lad dem køle af.

Snit bladsellerien i smalle stykker og skær de syltede agurker i små bidder.

Miks kylling og grøntsager i en salatskål.

Lav dressingen ved at blande fromage frais og creme fraiche godt sammen og tilsæt salt, sennep og karry efter smag.

Kom dressingen i kyllingesalaten og vend det rundt.

Indsendt af
d.
05.01.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.01.04.
Kategori: