Pålæg - Pålægsopskrifter

Find masser af gode opskrifter på pålæg til brødet eller en god frokost. Vi har masser af opskrifter på pålægssalater eller andet godt pålæg.

    Her er karrysildene pyntet med æg og sild på toppen.
    Karrysild

    Dejlige karrysild med en fantastisk og blød smag. Tilmed er det meget simpelt at lave. Perfekt til julefrokost og det kolde bord.

    Tatar af makrel og med æg som tilbehør.
    Tatar med røget makrel

    Lækker tatar med røget makrel, som er både sund, flot og utrolig nem at lave. Den er ekstra lækker, når den serveres med smilende æg og ristet rugbrød.

    Smukke fyldte æg med en sød æggeblommecreme, rejer og frisk dild
    Fyldte æg med rejer

    Imponerende flotte og utroligt lækre fyldte æg med rejer og en krydret æggeblommecreme. Super alternativ til almindelige kogte æg.

    Fyldte æg a la devilled eggs med cremet avocado
    Fyldte æg med avocado

    Super nemme fyldte æg med en dejlig creme af avocado og æggeblomme, der giver æggene et anderledes udtryk og en langt mere cremet konsistens.

    Hummus med avocado, koriander og en let, creamy tekstur.
    Hummus med avocado og koriander

    Hummus med avocado og koriander er nemt at lave og utroligt alsidigt. Server den som prægtigt tilbehør til middagen, som sund dip eller anvend som smørepålæg.

    Dejlig mange rejer og masser af frisk dild
    Rejemad på franskbrød

    Dejlig rejemad på franskbrød med mayonnaise, dild og citron. Den er utrolig hurtig at lave og ser samtidig festlig ud på f.eks. frokostbordet eller som forret.

    God som dip til snacks eller tilbehør til kødretter og tærter.
    Aubergine-kaviar

    Nem og fantastisk aubergine-kaviar, hvis cremede konsistens gør den velegnet som tilbehør eller dip til f.eks. brød, grøntsagsstænger og andre snacks.

    En lækker og letlavet hummus.
    Hummus - Opskrift på hummus

    En traditionel hummus, skøn til kylling og div. kødretter, men også god som smørbart pålæg, i pita- eller fladbrød eller som en sund dip.

    Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.
    Humus

    Nem og populær opskrift på humus, hvor du ikke behøver at sætte kikærterne i blød. Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.

    Pate – Leverpate

    Denne pate er lavet af lever. Den har en blød og fyldig konsistens og smager lidt af bacon. Du kan desuden altid tilføje krydderier efter smag og derved variere pateen.