Små kager: Muffins med chokolade

Muffins lavet med æg, som giver en laber, luftig konsistens. En undertone af vanilje går smukt i harmoni med chokoladen, som enten kan hakkes groft til chunky, bløde bidder eller kan smeltes, så dejen får et mere ensartet udtryk.

Ingredienser
  • 100 g chokolade
  • 125 g hvedemel
  • 125 g brun farin
  • 125 g margarine
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk mælk
  • 2 æg
  • evt. lidt flormelis (til pynt)

Margarinen smeltes. Chokoladen hakkes eller smeltes. Alle ingredienser (undtagen chokolade) blandes i en skål. Bland derefter chokoladen i.

Dejen fordeles i muffinsforme. De små kager bages i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
27.10.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.10.06.
Kategori: