Spicy frikadeller

Opgrader din traditionelle frikadelleopskrift til en spændende, krydret variant, som med hvidløg og krydderier får en kraftigere smag og en varieret tekstur med små bidder af gulerødder, peberfrugt og soltørrede tomater.

Til 6 personer
  • 500 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 3 spsk soltørrede tomater
  • 1 løg
  • 1 spsk sød sennep
  • 1/2 tsk paprika
  • 1 æg
  • ca. 1 dl mælk
  • 2 spsk mel
  • salt
  • peber

Skær peberfrugt i små tern. Hak løg, hvidløg og soltørret tomat fint. Riv gulerod fint.

Alle ingredienserne blandes og farsen steges som normale frikadeller.

Smager super lækkert sammen med ris og en god krydret sauce.

Indsendt af
d.
13.12.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.12.06.
Kategori: