Vegetarret

Til tomatsaucen er der brugt tomatpassata som er purerede tomater. Det kan købes færdiglavet i de fleste butikker eller man kan lave det selv ved at blende tomater sammen med krydderier og give det et opkog.

Til 1 person
  • 35 g spaghetti
  • 100 g grønne bønner (evt. dybfrost)
  • 20 g sorte oliven uden sten
  • 1 løg
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk chilipulver
  • 100 g tomatpassata
  • 1 spsk ketchup
  • 1 tsk oregano
  • salt
  • peber

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Gør bønnerne i stand, snit dem i passende stykker, og lad dem simre i letsaltet vand, i cirka 7-10 minutter.

Snit de sorte oliven. Hak løg og svits det i olie og chili. Tilføj tomatpassata og lad det simre i 3-5 minutter. Tilsæt ketchup og oregano.

Krydr med salt og peber, og kom til sidst de afdryppede bønner, og de snittede oliven i sovsen.
Hæld sovsen over det afdryppede pasta.

Indsendt af
d.
16.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.02.07.
Kategori: