Nemme vegetarfrikadeller af indisk dahl rester

Rigtig god måde at få brugt resterne af den indiske dahl. Tryl dem om til disse krydrede vegetarfrikadeller - det er både super nemt og lækkert.

Til 4 personer
  • 700 g indisk dahl (jeg bruger denne dahl)
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • Ca. 150 g hvedemel
  • 4 spsk olie til stegning

Rør dahl, æg og bagepulver sammen i en skål. Rør derefter melet i.

Kom olien på panden og tænd på middel varme. Form vegetarfrikadellerne på samme måde som man former alm. frikadeller, og steg dem i olien til de er lysebrune på begge sider.

Servér f.eks. med stegt spidskål, friskkogte grønne bønner og raita eller andet tilbehør efter smag.

Indsendt af
d.
11.07.18.
Kategori:

Opskriften er med i en vegetarisk madplan

Vegetardellerne er med i den her vegetariske madplan, hvor man laver en stor portion indisk dahl, så man kan bruge resterne til vegetarfrikadellerne. Det er da nemt!

Indsendt af
d.
11.07.18.
Kategori: