Nemme vegetarfrikadeller af indisk dahl rester

Rigtig god måde at få brugt resterne af den indiske dahl. Tryl dem om til disse krydrede vegetarfrikadeller - det er både super nemt og lækkert.

4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Nemme og lækre vegetarfrikadeller lavet af en rest dahl.
  • Her er de serveret med raita, kogte bønner og stegt spidskål med karry.
Til 4 personer
  • 700 g indisk dahl (jeg bruger denne dahl)
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • Ca. 150 g hvedemel
  • 4 spsk olie til stegning

Rør dahl, æg og bagepulver sammen i en skål. Rør derefter melet i.

Kom olien på panden og tænd på middel varme. Form vegetarfrikadellerne på samme måde som man former alm. frikadeller, og steg dem i olien til de er lysebrune på begge sider.

Servér f.eks. med stegt spidskål, friskkogte grønne bønner og raita eller andet tilbehør efter smag.

Næringsindhold for vegetarfrikadellerne

pr. personhele portionen
Kalorier421 kcal1685 kcal
Kulhydrat43 g174 g
Protein14 g54 g
Fedt20 g81 g

Opskriften er med i en vegetarisk madplan

Vegetardellerne er med i den her vegetariske madplan, hvor man laver en stor portion indisk dahl, så man kan bruge resterne til vegetarfrikadellerne. Det er da nemt!

Indsendt af
d.
11.07.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem