Orientalsk risret

Nem og simpel opskrift på orientalsk risret med hakket oksekød og grøntsager i en skøn karrysauce. Retten er både mættende, velsmagende og fuld af vitaminer.

Til 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • ca. 1/2 hvidkål (finthakket)
  • 5 gulerødder i tynde skiver
  • 1/2 knoldselleri skåret i små stykker
  • 2 dl vand
  • salt
  • peber
  • karry
  • ris

Brun kødet af, og tilsæt derefter hvidkål og selleri. Lad det stege lidt, og tilsæt så vand, gulerødder, salt, peber og karry.

Lad det hele småkoge ved svag varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber, og server med løse ris.

Indsendt af
d.
17.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.02.07.
Kategori: