Stegte nudler med hakket svinekød og grøntsager

Lækre stegte nudler med karamelliseret svinekød, masser af grøntsager og sojasauce, der giver masser af smag. En super fyldig ret, der er guf for smagsløgene, selvom den er virkelig hurtig at bikse sammen.

Til 3 personer
  • 200 g nudler
  • Kogende vand
  • 3 peberfrugter
  • 1/2 spidskål
  • 1 bdt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 300 g hakket svinekød
  • 5 spsk olie
  • 6 spsk sojasauce
  • 3 æg

Kom nudlerne op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter, til de er næsten møre. Hæld vandet fra, og skyl nudlerne i koldt vand. Sæt dem til side til senere.

Skyl peberfrugt, og skær dem i tynde strimler (husk at fjerne kernerne og de hvide hinder). Skyl spidskål og forårsløg, og snit begge dele fint. Gem gerne lidt af den grønne del af forårsløgene til at drysse over den færdige ret. Pil hvidløg, og sæt alle grøntsagerne til side til senere.

Brun det hakkede svinekød i halvdelen af olien ved høj varme. Det skal gerne tage farve og blive gyldent. Tilsæt halvdelen af sojasaucen, og lad det koge ind i kødet et minuts tid.

Skub kødet til side, og tilsæt den sidste halvdel olie og grøntsagerne. Pres hvidløg over, og vend det godt rundt. Svits det ved høj varme i et par minutter, til grøntsagerne begynder at falde lidt sammen.

Tilsæt sojasauce og nudler, og vend det hele godt sammen. Lad det svitse et par minutter under omrøring.

Pisk æggene let sammen. Skub grøntsager og nudler til side, og hæld æggene på panden. Lad dem stege lidt, imens du rører i dem, så de begynder at ligne røræg. Bland det hele godt sammen - så er de stegte nudler klar til servering.

Indsendt af
d.
15.02.21.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier766 kcal2298 kcal
Kulhydrat63 g190 g
Protein42 g126 g
Fedt36 g108 g
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem