Nachos med kylling
Nachos, mexicansk inspireret og lavet med det hele: Sprøde tortillachips, saftige kyllingstykker, tomatsauce, der forhindrer at retten bliver tør, samt selvfølgelig revet ost, som giver den helt rigtige, gratinerede overflade. ¡Qué aproveche!
- ca. 300 g kyllingefilet
- lidt fedtstof til stegning
- ca. 2 1/2 dl tomatsauce (kan fås i brikker à 500 gram)
- 1 ps tortillachips
- 200 g revet ost (cheddar eller mozarella er også helt fint)
Steg kyllingefileterne i fedtstoffet på panden. Når de er gennemstegte, tages de af panden og skæres i mundrette stykker.
Læg et lag tortillachips i et ovnfast fad. Læg en tredjedel af kyllingestykkerne over. Hæld ligeledes en tredjedel af tomatsaucen over og drys med ca. en fjerdedel af osten. Fortsæt denne fremgangsmåde 2 gange. Ved det øverste lag skal du dog bruge al den resterende ost.
Varm i ovnen ved 180 grader til osten er smeltet og gylden.
Servér med guacamole og evt. andre former for dip.