Nachos med kylling

En lækker omgang nachos med hele molevitten: Sprøde tortillachips, smeltet ost, saftig kylling og tomatsauce, der forhindrer retten i at blive tør. En rigtig klassiker fra det mexicanske køkken.

5,0  –  3 stemmer  –  Stem her
  • Masser af smeltet ost og kylling putter sig ovenpå denne
  • Nachos er velegnet som forret, men kan også sagtens benyttes som hovedret.
Til 2 personer
  • ca. 300 g kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • evt. 20 g tacokrydderi
  • lidt fedtstof til stegning
  • 1 ps tortillachips (á ca. 150 g)
  • ca. 2 1/2 dl tomatsauce (kan fås i brikker à 400 gram)
  • 200 g revet ost (cheddar eller mozzarella)

Forvarm ovnen ved 180 grader.

Krydr kyllingefileterne med salt, peber og evt. tacokrydderi. Steg kyllingefileterne i lidt fedtstof på panden. Skær dem i mundrette stykker.

Læg et lag tortillachips i et ovnfast fad, og læg kyllingestykkerne ovenpå. Hæld tomatsauce over og drys med ost. Fortsæt denne fremgangsmåde, til ingredienserne er brugt op - sørg for at slutte af med et lag ost.

Sæt fadet med nachos i ovnen, til osten er smeltet og gylden.

Retten kan f.eks. serveres som forret eller hovedret med forskellige former for dip til, f.eks. guacamole, salsa eller creme fraiche.

Video: Nemme nachos med kylling og smeltet ost

Se hvor nemt det er at lave en lækker omgang nachos med sprøde tortillachips, kylling og smeltet ost.

Hvor hurtigt er det?

Arbejdstid i køkkenet:
Tid i ovnen:

Næringsindhold

pr. personhele portionen
Kalorier1013 kcal2026 kcal
Kulhydrat62 g123 g
Protein62 g125 g
Fedt55 g111 g


Næringsberegningen er inklusiv tacokrydderi. Se her hvordan vi har beregnet næringsindholdet.

Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem