Nachos med kylling

Nachos, mexicansk inspireret og lavet med det hele: Sprøde tortillachips, saftige kyllingstykker, tomatsauce, der forhindrer at retten bliver tør, samt selvfølgelig revet ost, som giver den helt rigtige, gratinerede overflade. ¡Qué aproveche!

Til 2 personer
  • ca. 300 g kyllingefilet
  • lidt fedtstof til stegning
  • ca. 2 1/2 dl tomatsauce (kan fås i brikker à 500 gram)
  • 1 ps tortillachips
  • 200 g revet ost (cheddar eller mozarella er også helt fint)

Steg kyllingefileterne i fedtstoffet på panden. Når de er gennemstegte, tages de af panden og skæres i mundrette stykker.

Læg et lag tortillachips i et ovnfast fad. Læg en tredjedel af kyllingestykkerne over. Hæld ligeledes en tredjedel af tomatsaucen over og drys med ca. en fjerdedel af osten. Fortsæt denne fremgangsmåde 2 gange. Ved det øverste lag skal du dog bruge al den resterende ost.

Varm i ovnen ved 180 grader til osten er smeltet og gylden.
Servér med guacamole og evt. andre former for dip.

Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem