Nachos med kylling

En lækker omgang nachos med hele molevitten: Sprøde tortillachips, smeltet ost, saftig kylling og tomatsauce, der forhindrer retten i at blive tør. En rigtig klassiker fra det mexicanske køkken.

5,0  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Masser af smeltet ost og kylling putter sig ovenpå denne
  • Nachos er velegnet som forret, men kan også sagtens benyttes som hovedret.
Til 2 personer
  • ca. 300 g kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • evt. 20 g tacokrydderi
  • lidt fedtstof til stegning
  • 1 ps tortillachips (á ca. 150 g)
  • ca. 2 1/2 dl tomatsauce (kan fås i brikker à 400 gram)
  • 200 g revet ost (cheddar eller mozzarella)

Forvarm ovnen ved 180 grader.

Krydr kyllingefileterne med salt, peber og evt. tacokrydderi. Steg kyllingefileterne i lidt fedtstof på panden. Skær dem i mundrette stykker.

Læg et lag tortillachips i et ovnfast fad, og læg kyllingestykkerne ovenpå. Hæld tomatsauce over og drys med ost. Fortsæt denne fremgangsmåde, til ingredienserne er brugt op - sørg for at slutte af med et lag ost.

Sæt fadet med nachos i ovnen, til osten er smeltet og gylden.

Retten kan f.eks. serveres som forret eller hovedret med forskellige former for dip til, f.eks. guacamole, salsa eller creme fraiche.

Indsendt af
d.
03.03.07.
Kategori:

Video: Nemme nachos med kylling og smeltet ost

Se hvor nemt det er at lave en lækker omgang nachos med sprøde tortillachips, kylling og smeltet ost.

Hvor hurtigt er det?

Arbejdstid i køkkenet:
Tid i ovnen:

Næringsindhold

pr. personhele portionen
Kalorier1013 kcal2026 kcal
Kulhydrat62 g123 g
Protein62 g125 g
Fedt55 g111 g


Næringsberegningen er inklusiv tacokrydderi. Se her hvordan vi har beregnet næringsindholdet.

Hvor mange stjerner giver du?
Stem