Barbequekylling

Anderledes barbequekylling bagt i ovnen. Serveret med barbeque-ris.

Til 2 personer
  • 200 g kyllingebryst
  • 2 løg
  • 250 g champignoner
  • 1 ds kokosmælk
  • ris
  • karry
  • bouillon
  • barbecuekrydderi
  • salt
  • peber
  • vand
  • olivenolie
  • evt. mangochutney

Smør kyllingbrysterne med olivenolie, og drys (rigelig) med barbecuekrydderi. Læg dem i et ildfast fad, og lad dem stå og trække i 15 minutter. Steges i ovnen i 20-30 minutter ved 190 grader.

Hakket løg svitses i en gryde, derefter tilsættes vand, kokosmælk, champignon, karry, barbecuekrydderi, salt, peber og bouillon. Når det koger tilsættes ris. Der skal røres i gryden med jævne mellemrum, mens risene koger. Der skal tilsættes så meget ris, at det bliver en tyk suppe.

Kyllingekødet skæres i tern og lægges ovenpå suppen, når den serveres på tallerkenen. Der kan evt. lægges en skefuld mango chutney i tallerkenen under kødet.

Indsendt af
d.
08.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.08.07.
Kategori: