Æblekage med marcipan

Vidunderlig æblekage med marcipan, som både giver en skøn smag og en dejlig svampet konsistens.

Til 6 personer
  • 500 g æble
  • 100 g smør eller margarine (stuetempereret)
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 100 g mel
  • 2 spsk bagepulver
  • 100 g marcipan (revet)
  • Pynt: mandelflager eller nøddeflager

Klik her og få e-bogen med de lækreste æblekager - helt gratis.

Sukker, æg og smør/margarine piskes til en fast masse.

Tilsæt mel, bagepulver og revet marcipan. Æblerne skæres i tynde skiver (bedst uden skræl) og røres i dejen.

Dejen lægges i en form på ca. 26x32 cm og pyntes med nødderne. Bages ved 200 grader i cirka 30-40 minutter. Servér med flødeskum, is eller creme fraiche.

Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.08.07.
Kategori: