Æblekage i bradepande

Virkelig skøn æblekage, som er lavet i en bradepande, så der er nok til at stille mange menneskers kagesult. Kagen har en dejlig svampet konsistens, og så er den utrolig nem at lave.

Til 1 bradepande
  • 6 æbler
  • 4 æg
  • 300 g sukker
  • 100 g smør (smeltet)
  • 1 1/2 dl mælk
  • 300 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 tsk kanel
  • 3 spsk sukker

Skræl æblerne, og fjern kernehuset. Skær herefter æblerne i både, og sæt dem til side. Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Tilsæt det smeltede smør og mælken i under omrøring. Bland herefter mel og bagepulver i æggeblandingen, og hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 30 x 40 cm).

Læg æblebådene på dejen, og drys kanel og sukker over. Bag kagen ved 200 grader i 20-25 min. ved almindelig ovnvarme.

Indsendt af
d.
05.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.01.05.
Kategori: