Indisk ret

Autentisk indisk ret med oksekødstern i cremet og fyldig sovs med masser af smag. Dertil ris eller brød.

  • Det tager kun 20 minutter at lave denne indiske ret.
Til 2 personer
  • ca. 300 g oksekød i tern
  • 2 spsk fedtstof til stegning
  • 1 løg
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 5 tomater
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 1/2 dl creme fraiche eller lignende
  • evt. lidt majsstivelse til jævning

Varm fedtstoffet i en gryde, og brun kødet heri. Imens kødet brunes hakkes løg, tomater og grøn peber. Den grønne peber skal hakkes fint.
Kom de hakkede grøntsager, knust hvidløg, vand, salt, garam masala og chilipulver i gryden. Lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt creme fraiche og giv retten et kort opkog. Hvis saucen er for tynd kan den evt. jævnes med lidt maizenamel.
Kan f.eks. serveres med basmatiris.

Publiceret d.
11.12.07.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem