Indisk ret

Autentisk indisk ret med oksekødstern i cremet og fyldig sovs med masser af smag. Dertil ris eller brød.

Til 2 personer
  • ca. 300 g oksekød i tern
  • 2 spsk fedtstof til stegning
  • 1 løg
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 5 tomater
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 1/2 dl creme fraiche eller lignende
  • evt. lidt majsstivelse til jævning

Varm fedtstoffet i en gryde, og brun kødet heri. Imens kødet brunes hakkes løg, tomater og grøn peber. Den grønne peber skal hakkes fint.
Kom de hakkede grøntsager, knust hvidløg, vand, salt, garam masala og chilipulver i gryden. Lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt creme fraiche og giv retten et kort opkog. Hvis saucen er for tynd kan den evt. jævnes med lidt maizenamel.
Kan f.eks. serveres med basmatiris.

Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori: