Bodils fyldte horn (24 stk.)

Dejlige fyldte horn med champignon og kød, som er gode til en skovtur eller madpakke.

Ingredienser
  • 2 dl skummetmælk
  • 25 g gær
  • 1/2 dl olie
  • 50 g knækkede hvedekerner
  • 350 g mel
  • 1 tsk salt

Fyld

  • 250 g champignoner
  • 200 g skinke (eller oksekød, kalkun eller rejer)
  • 50 g revet ost (letvægter)
  • oregano

Dejen laves som almindelig gærdej og hæver 30 min.
Dejen rulles ud til 3 cirkler , som hver skæres i 8 trekanter.
Fyldet hakkes groft og lægges på hver trekant , som derefter trilles til horn.
Efterhæver med fyld i 15 min.
Bages ved 200 gr. i 30 min.
Perfekte til en skovtur eller lidt godt i madpakken.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori: