Fisk med hvidløg

Dejlig fisk med ris og grøntsager med mild hvidløgssmag. Bagt i ovnen og gratineret med revet ost.

Til 4 personer
  • ca. 800 g hellefisk
  • ris
  • 1/2 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • champignoner
  • broccoli
  • karry
  • salt
  • peber
  • lidt hvidløgssmør
  • revet ost

Kom fisken i et ildfast fad og drys salt og peber over. Kog ris og broccoli i letsaltet vand, hæld vandet fra, og lad det køle. Hæld det over fisken. Skær løg og peber i mindre stykker, og champignonerne i skiver. Steg grøntsagerne i lidt hvidløgssmør og hæld dem i fadet. Drys revet ost over, og steg i ovnen ved 180-200 grader i 20 minutter.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori: