Fisk med feta

Ovnbagt fisk med feta, hvidløg og oliven. Genoplev minderne om ferierne sydpå med denne ret, hvor inspirationen er hentet ved middelhavet.

Ingredienser
  • 800 g hellefisk
  • 2 1/2 spsk feta i krydderier
  • 2 1/2 spsk hvidløg i chiliolie
  • 2 1/2 spsk smøreost (naturel)
  • 1 1/2 spsk citronolie
  • ca. 10 grønne oliven (evt. Kalamata)
  • peber (efter smag - evt. rosenpeber)

Skær fisken i passende stykker og læg dem i et ildfast fad. Kom feta, hvidløg, smøreost, citronolie og oliven i en blender, og blend det, til det er smørbart. Smør det på fisken og krydr den evt. med rosenpeber. Bag ved 200 grader i 20 minutter.

Indsendt af
d.
05.04.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.04.08.
Kategori: