Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Stegt kål med gulerødder

Brug en dyb pande eller en wok til at lave dette tilbehør. Server f.eks. til kyllingelår eller andet kød efter eget valg.

Ingredienser

til 4 personer
  • 1 løg (lille)
  • 1 spidskål
  • 3 gulerødder
  • 1 tomat
  • lidt karry
  • lidt salt
  • lidt olie eller smør

Skær spidskålen midt over og fjern stokken nederst i midten. Læg kålen ned og snit den i tynde strimler. Rens og skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Hak løget.
Kom lidt olie eller evt. en klat smør på en større, dyb pande eller en wok, og svits løget. Når det er lysebrunt kommes gulerødderne på og svitses ved svag varme. Til sidst kommes spidskålen i. Smag til med karry og salt.
Det fylder godt på panden, men efter et par minutter begynder det at svinde. Tilsæt da en tomat, skåret i mindre stykker, for at give lidt væde.
Retten skal derefter småsnurre i cirka et kvarter, indtil det hele er dejligt mørt.
Serveres med stegte kyllingelår, eller det kød man nu har lyst til.

Annonce
Publiceret d.
21.05.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Grøntsager ›
Kål ›
Spidskål ›
Stegt spidskål
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
  • Fedtfattig opskrift Fedtfattig
Charline H. Chevilly
Opskrift af Charline H. Chevilly
Annonce

Flere lækre opskrifter

Stegt spidskål med fløde
Stegt spidskål i kvarte
Snittet spidskål i ovn
Stegt spidskål med æbler
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023