Stegt spidskål med fløde

Ligesom stuvet spidskål - bare nemmere. Her steges kålen hurtigt før fløden blandes i. Godt tilbehør til alt fra fiskefrikadeller til gammeldags dansk mad.

Til 2 personer
  • 1/2 hoved spidskål
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk majsstivelse
  • 2 1/2 dl fløde
  • salt
  • peber

Fjern evt. de yderste blade fra spidskålen. Skyl kålen og lad den dryppe godt af. Fjern den hårde stok i midten og snit så kålen i tynde strimler.

Smelt smørret på en pande, og steg det snittede spidskål deri ved middel-høj varme, mens der røres/vendes godt - det skal kun lige falde lidt sammen.

Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld blandingen på panden. Lad det simre ved middel varme indtil det har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber, og servér straks.

Indsendt af
d.
10.08.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.08.16.
Kategori: