Cajun skinkeschnitzler og pastasauce

Cajun krydderiblandingen har navn efter den fransktalende del af befolkningen i Louisiana. Den harmoniske sammensætning af smage giver schnitzlerne en pragtfuld aroma. Med pasta og sauce til har du nemt en helstøbt hverdagsret.

Til 2 personer
  • 2 skinkeschnitzler
  • 15 g smør

Cajun krydderiblanding

  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk Herbes de provence

Pastasauce

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1/2 spsk olie
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 tsk oregano
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • 200 g pasta

Pastasaucen:
Hak løg og hvidløg fint. Snit bladselleri fint. Svits løg, hvidløg og bladselleri i olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater og oregano. Smag saucen til med salt og peber.

Kog pastaen.

Krydderiblandingen og kødet:
Bland alle krydderierne sammen.
Vend schnitzlerne i krydderiblandingen. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og brun kødet deri på begge sider. Skru ned for varmen og steg kødet færdigt.

Servér schnitzlerne med den kogte pasta og tomatsaucen.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: