Afrikansk kylling

Prøv denne opskrift på Afrikansk kylling den smager rigtig godt.

Ingredienser
  • 1 kg kyllingebryster
  • salt
  • peber
  • 2 spsk olie
  • 2 løg (hakket)
  • 2 1/2 fed hvidløg
  • 1 chili (hakket)
  • 1 spsk ingefær (revet)
  • 1 ds hakkede tomater
  • 700 ml vand (kogende)
  • 1 spsk hønsefond
  • 300 g ris
  • ca. 3 peberfrugter (i forskellig farve)
  • 1 håndfuld spinat
  • cayennepeber

Krydr kyllingen med salt og peber. Varm olien i en tykbundet gryde med låg og brun kyllingen på alle sider. Læg kyllingen på en tallerken. Skru ned for varmen og lad løget simre i olien, i 5-8 minutter, uden at brune den.

Kom hvidløg, chili, ingefær og tomater i en blender og blend dem godt sammen. Hæld blandingen i gryden. Rør kogende vand og fond sammen og hæld det i gryden. Tilsæt kyllingen og lad det hele simre i 10 minutter. Tilsæt ris og kom låg på gryden. Lad det simre ved svag varme, i 10 minutter til. Skær peber i strimler og kom dem i gryden. Lad det simre i 10 minutter til, eller indtil risene er kogt. Tilsæt spinat og lad det varme i 1-2 minutter. Smag til og servér med brød.

Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori: