Mexicansk kylling

Nem og lækker mexicansk kylling med ris og en let krydret sovs samt revet cheddarost på toppen. Det hele tilberedes i et fad i ovnen.

Til 4 personer
  • 1 ds kidneybønner
  • 2 dl ris
  • 2 dl majs
  • 2 dl salsa
  • 4 dl hønsebouillon
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 spsk stødt koriander eller spidskommen
  • 400 g kyllingebryster
  • 100 g revet cheddarost
  • 1 bdt forårsløg

Tænd ovnen på 190 grader.

Hæld væden fra kidneybønnerne, og kom dem i et ildfast fad på ca. 20x20 cm. Bland ris, majs, salsa, bouillon, chili og koriander/spidskommen sammen med bønnerne.

Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Fordel dem ovenpå blandingen i fadet, og tryk dem lidt ned i blandingen, så man kun kan se toppen af dem.

Dæk fadet til med sølvpapir, og bag det i ovnen i 40 minutter.

Tag fadet ud af ovnen, fjern sølvpapiret, og drys revet cheddar over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 5 minutter, eller indtil osten er smeltet.

Skyl forårsløgene,og skær dem i skiver. Drys dem over retten ved servering, eller servér dem ved siden af.

Servér f.eks. den mexicanske kylling med guacamole, eller en salsa med avocado. Den kan også bruges som fyld i tortillas.

Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori: