Chili Dogs

Lav chili dogs helt fra bunden med denne opskrift. Chilisaucen er helt fantastisk.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • 3 spsk majsolie
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 1 ds flåede tomater
  • 1/2 tsk sennepspulver
  • 1 spsk worcestershire sauce
  • 1/4 tsk salt
  • 4 frankfurterpølser
  • 60 g smør (blødt)
  • karse
  • 1 løg i skiver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 spsk malteddike
  • 1 spsk lys rørsukker
  • 1 ds baked beans i tomatsovs
  • 4 hotdog brød
  • forårsløg (hakkede blade)

Opvarm 2 spsk olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits det i 2 minutter. Afdryp og tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv. Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, Worchestershiresauce, sukker og salt. Rør bønnerne i og lad det koge i yderligere 5 min.

Rids imens frankfurterne på begge sider, med passendene afstand mellem hvert snit. Pensl dem med resten af olien og grillsteg dem 3-4 minutter under hyppig vending til de er brune.

Skær hotdog brødene op, uden at skære helt igennem. Åben dem og smør dem. Anbring frankfurterne i brødene og læg nogle løgringe langs hver enkelt. Hæld chilisauce over frankfurterne. Drys med hakket forårsløg og pynt med brøndkarse.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem