Græsk forret

Man kan bruge både sorte og grønne oliven som man vil.

Ingredienser
  • 150 g grønne oliven uden sten (drænet vægt)
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 4 tortillapandekager
  • 8 spsk feta
  • 1/2 rødløg
  • 1/4 bdt frisk basilikum
  • 4 spsk soltørrede tomater

Blend oliven, olie, salt og peber sammen til en fin masse. Smør 2 spsk. olivenmasse på den ene halvdel af hver pandekage. Smør feta på den anden halvdel. Fordel 1 spsk. finthakket rødløg på hver pandekage. Lav en stribe af friske basilikumblade og hakkede soltørrede tomater på midten af hver pandekage. Rul pandekagerne sammen og pak dem stramt ind i husholdningsfilm. Lad dem trække i køleskabet i minimum en halv time før de pakkes ud, skæres i skiver og serveres.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori: