Græskarsalat

Græskarsalat som er skønt til bøf, kylling eller tærte. Indeholder blandt andet tomater og basilikum.

Til 2 personer
  • 500 g græskar
  • 10 cherrytomater eller små blommetomater
  • 1 1/2 spsk olivenolie
  • 1 1/2 spsk citronsaft
  • salt
  • peber
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 1/2 rødløg

Skræl græskaret og skrab kernerne ud. Skær "græskarkødet" i tern. Kom ternene i et ildfast fad sammen med tomater, der er skåret i kvarte. Dryp olie og citronsaft over og og krydr med salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter, eller til græskarternene er møre.

Lad det derefter køle af, før det blandes med basilikumblade og finthakket rødløg.

Græskarsalaten kan servéres til alt fra en god bøf eller kylling til tærte eller pizza.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori: