Lækker salat med æg, rejer og grønne asparges

Denne skønne salat er en kombination af grønne asparges, lækre rejer, kogte æg og cremet avocado, der smager helt fantastisk og forårsagtigt sammen. Den er helt ideel som frokostsalat med lidt ristet brød til.

Til 4 personer
  • 4 æg
  • 500 g asparges
  • 200 g rejer
  • 8 tomater
  • 2 hoveder hjertesalat
  • 2 avocadoer
  • 1 citron
  • jomfruolivenolie
  • salt
  • peber
  • karse

Kog æggene, så de er smilende eller hårdkogte. Jeg brugte str. M/L og gav dem 8 minutter i kogende vand. Lad dem køle af, pil dem, og skær dem i halve.

Knæk den træede ende af aspargesene, og kog dem i 3-4 minutter. Skyl dem straks efter i koldt vand.

Gør rejerne klar. Skær tomaterne i kvarte, og riv salaten i mindre stykker. Skær avocadoen i skiver, og pres lidt citron over dem, så de ikke bliver brune.

Kom først hjertesalaten på tallerkenerne. Fordel derefter asparges, tomat og avocado på salaten. Hæld lidt olivenolie over. Læg de halve æg i midten, og drys med rejer, salt, peber og lidt karse.

Pynt evt. med lidt ekstra citron, og server f.eks. med lidt ristet brød til.

Indsendt af
d.
04.05.17.
Kategori:

Næringsindhold for salaten

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier69 kcal342 kcal1368 kcal
Kulhydrat3 g14 g54 g
Protein4 g20 g81 g
Fedt4 g21 g85 g
Indsendt af
d.
04.05.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem