Nem rejesalat

Servér rejesalaten som det lille ekstra, der gør frokostbordet interessant. Eller tag det med på noget lækkert brød i madpakken og pral overfor dine kolleger med, at du laver din egen rejesalat. De ved jo ikke, hvor utroligt nemt det er.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 1 portion
  • ca. 300 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 2 skalotteløg
  • 1 bdt persille eller purløg (eller halvt af hvert)
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber

Hak løg og persille/purløg fint. Rør de hakkede ingredienser sammen med creme fraiche.

Pres rejerne fri for lage og kom dem i dressingen. Smag rejesalaten til med salt og peber. Velbekomme.

Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem