Porretærte med hytteost

Denne porretærte har mange kvaliteter, som gør den til en ideel hverdagsret: Den er både velsmagende og mættende samt nem og billig at lave.

Porrer er en klassisk ingrediens i tærter blandt tærteelskere og denne variant har fået ekstra smag og en fyldig konsistens med skinkestrimlerne og hytteosten.

Ingredienser
  • 1 tærtedej (lav den selv eller køb en færdiglavet i supermarkedet)
  • 3 porrer
  • 100 g skinkestrimler
  • 450 g hytteost
  • 4 æg
  • salt
  • peber

Kom tærtebunden i et tærtefad og pres den godt op ad siderne. Fjern toppen og den trevlede ende fra porrerne. Skær resten i skiver. Fordel porreskiverne over bunden sammen med skinkestrimler.

Slå æggene ud i en skål og rør hytteost, salt og peber i. Hæld blandingen over tærten og bag i ovnen i 45 minutter ved 200 grader. Lad porretærten trække 10 minutter inden servering.

Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori: