Cæsar salat

Herlig klassisk salat som serveres på de allerfleste restauranter. Ikke bare kan den serveres med kylling, men hvis man ønsker det er det også muligt at komme andre ingredienser i som tomat og løg.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 2 kyllingefileter (store)
  • romainesalat
  • hvidløgscroutoner (køb dem færdiglavet eller lav dem selv)
  • revet parmesanost

Dressing

  • 2 ansjosfileter i olie
  • 2 æggeblommer
  • Nogle dråber citron
  • 1 dl olie
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • salt
  • peber
  • 1 spsk sherry
  • 1 spsk revet parmesanost

Start med at lave dressingen. Den laves nemt ved at blende alle ingredienserne undtagen olie (det anbefales at bruge en stavblender eftersom en stor blender ikke er lige så god til at blande de få ingredienser).

Derefter piskes olie i lidt af gangen så blandingen bliver tyk som mayonnaise og den smages til med salt og peber. Sæt eventuelt dressingen ind i køleskabet nogen timer inden servering.

Steg kyllingefileterne hele og krydr dem undervejs med salt og peber. Snit salaten og fordel den ud i portioner. Skær forsigtigt kyllingen i aflange stykker med en god kødkniv. Afslut med at fordele lidt dressing hen over salaten og drys med parmesan over.

Indsendt af
d.
08.02.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.02.11.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem