Opskrift på pastasalat

Pastasalaten findes i utallige variationer. Denne udmærker sig ved sine saftige kyllingestykker, sprøde bacon såvel som farverige grøntsager og er fyldig nok til at være et simpelt måltid i sig selv, fantastisk til frokost eller madpakken.

Til 4 personer
  • 500 g pasta (skruer eller andre former)
  • 300 g kyllingefilet (stegt og skåret i skiver, kan købes færdiglavet)
  • 1 grøn peberfrugt eller rød peberfrugt
  • frosne ærter (ekstra fine)
  • 1 1/2 rødløg (små)
  • 2 gulerødder
  • 1 ds majs (lille)
  • 1 pk bacon
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 1 spsk limesaft
  • 2 fed hvidløg

Kog pastaen i saltet vand i 11 minutter.

Riv gulerødderne. Skær peberfrugten i strimler. Skær baconen i små strimler og rist dem på panden. Snit rødløgene fint. Tø ærterne op i koldt vand. Lav en dressing af olien, limejuicen og hvidløgene.

Rør alle ingredienserne sammen og servér som frokost- eller middagsret.

Indsendt af
d.
12.11.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.11.06.
Kategori: