Blåbærsalat

Blåbær holder dig frisk og ung, styrker mave og syn og smager i al sin enkelthen virkelig fantastisk. Blåbær er meget brugt i de danske køkkener til både madlavning og bagning, og da blåbær har sæson i august og september er denne blåbærsalat perfekt til kød - eller fiskeretter på en skøn sommeraften eller sensommeraften.

Til 3 personer
  • 50 g mandler
  • 100 g blåbær
  • 75 g feldsalat (eller anden salat efter smag)
  • 4 figner (både tørret og frisk kan bruges)
  • 1/2 rødløg

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle helt af.

Skyl salaten, skær fignerne i kvarte og hak rødløget meget fint.

Hak de afkølede mandler groft.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og server med en dressing efter smag.

Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori: