Stegte kyllingelår med pastasalat

Kyllinglår bliver ekstra gode når de lige marineres eller vendes i rasp, her er kyllingelårene vendt i en god blanding af rasp, parmesantost og sesamfrø.

ylettedressing

  • 4 dl ylette eller A38
  • 4 spsk tomatketchup
  • 1/2 tsk sød chilisauce
  • 1/2 tsk sukker
  • 3/4 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)
  • 1 dl karse (friskklippet)

kyllingelår

  • 8 kyllingelår
  • 1 æg
  • 1 1/2 spsk sesamfrø
  • 2 spsk rasp
  • 3 spsk revet parmesanost
  • 1/2 tsk edelsüss paprika
  • 1/2 tsk groft salt
  • peber (friskkværnet)

pastasalat

  • 3 l vand
  • 2 spsk groft salt
  • 300 g pasta

pynt

  • agurk
  • cherrytomater

tilbehør

  • groft brød

Lav dressingen ved at blande ylette, ketchup, chilisauce og sukker sammen i en skål. Smag til med lidt salt og peber inden karsen til sidst vendes i. Dressingen stilles i køleskabet i mindst en halv time.

Kyllingelårene skylles og tørres med køkkenrulle. Pisk ægget i en skål og bland de resterende ingredienser sammen i en anden skål. Tag et lår ad gangen og dyp først i æg og dernæst i raspblandingen. Placer i et smurt ovnfast fad.
Steg midt i ovnen i cirka 50 min ved 200°C (eller indtil de er gennemstegte).

Imens laves pastasalaten ved først at koge pastaen og dernæst skylle den kogte pasta i koldt vand. Lad det dryppe af og vend det så i ylettedressingen.

Server sammen med kyllingelårene. Pynt med lidt frisk cherrytomat og agurk.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: