Brownie med Twix

Fuldstændig fantastisk brownie med Twix. Den er fyldt med skønne stykker karamel og kiks. Chokoladekagen har en dejlig fugtig konsistens og smager helt forrygende - især med et lille drys havsalt på toppen.

  • Den lækre brownie er fyldt med knasende stykker af Twix.
  • Twixsstykkerne giver en lækker kontrast til den fugtige kage.

Til 1 bradepande

Start evt. med at komme Twix-barrene i fryseren - så er det nemmere at hakke dem og blande dem i dejen senere.

Smelt smør og brun farin sammen ved lav varme. Hak chokoladen groft, og kom den op i en skål. Hæld smørblandingen over chokoladen, og rør rundt, til det er smeltet, og blandingen er ensartet.

Kom æg op i en anden skål sammen med sukker, vaniljesukker og salt. Pisk det et par minutter til en tyk æggesnaps. Pisk chokoladeblandingen i æggesnapsen. Sigt kakaopulver og hvedemel, og pisk det i dejen.

Hak Twix-barrene groft. Bland det meste af det i browniedejen, men gem lidt til at drysse på toppen.

Hæld dejen op i en bradepande beklædt med bagepapir, og drys det resterende Twix samt evt. lidt havsalt over. Bag kagen ved 175 grader i 35 minutter. Der må gerne hænge lidt dej ved, når man stikker i kagen med en kniv eller lignende og tjekker, om den er færdig.

Lad brownien køle helt af inden servering, og brug en varm kniv til at skære den ud i fine firkanter.

Indsendt af
d.
29.08.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.