Chokoladekage - Chokoladekageopskrifter

Mange dejlige opskrifter på chokoladekage. Til alle os der elsker chokolade og kager. Der er både opskrifter på fugtig chokoladekage, fedtfattig chokoladekage, fransk chokoladekage og meget mere.

Lækker kage med glasur på toppen.
Chokoladekage

Saftig og letlavet chokoladekage. Dekorer med glasur og revet chokolade for et ekstra fint resultat. Du kan selv vælge hvilke farve glasuren skal have.

Kagen indeholder næsten intet fedtstof.
Chokoladekage med appelsin

En herlig kage med chokolade og appelsin, som udgør en perfekt dessert når der skal forkæles lidt ekstra for gæster eller familie.

Den færdige chokoladekage med banan og lækker vaniljecreme på toppen
Chokoladekage med banan og vaniljecreme

Pragtfuld chokoladekage fyldt med søde bananer og masser af chokoladestykker. Perfekt afrundet med den luksuriøse vaniljecreme på toppen.

Lækker chokoladekage med chokoladecreme på toppen.
Chokoladekage med chokoladecreme

Fremragende opskrift på svampet og saftig chokoladekage med lækker chokoladecreme på toppen - naturligvis lavet på rigtig chokolade.

Pyntet med hindbær tager den færdige kage sig fantastisk ud.
Chokoladekage med hindbær

Tager du dig tid til at fremtrylle denne smukke chokoladekage med pyntende hindbær, er det helt sikkert tiden værd. Specielt hvis du spørger dine gæster.

Lækker og intens chokoladekage.
Chokoladekage med karamel

Sød og cremet karamel møder lækker og intens chokoladekage. Begge dele laves helt fra bunden og bliver forenet i en fantastisk smagskombination af en kage.

Selve chokoladekagen er så fugtig at den ikke nødvendigvis behøver cremen.
Fugtig chokoladekage

Nyd en bid af fugtig chokoladekage toppet med chokoladecreme. Kagen tager ikke ret lang tid at lave og den smager himmelsk, mens den er lun.

Mælkesnitten er virkelig nem at lave, og så smager den ekstra godt, når den er kølig.
Hjemmelavede mælkesnitter

Disse hjemmelavede mælkesnitter er en fantastisk kombination af blød og svampet chokoladebund og en dejlig creme med flødeost.

Den færdige og flotte Maltesers kage.
Maltesers kage

Overdådig og indbydende kage dækket med knasende, chokoladeovertrukne Maltesers, der smager fantastisk sammen med de luftige og søde chokoladebunde samt den bløde chokoladesmørcreme.

Den ser så flot ud, den skønne chokoladekage med blåbær og chokoladecreme.
Chokoladekage med blåbær og chokoladecreme

Dejlig chokoladekage med blåbær og den skønneste chokoladecreme på toppen, der løfter kagen til nye højder og får den til at se ekstra fin ud.

Chokoladekage med knasende daim på toppen
Chokoladekage med Daim

Denne chokoladekage med Daim stiller enhver kagetrang med dens fyldige chokoladesmag og vidunderligt fløjlsbløde flødeostcreme, som får modspil af knasende Daim-spåner.

Rødbederne gør kagen dejligt saftig.
Chokoladekage med rødbede

Du kender gulerodskage, men har du prøvet chokoladekage med rødbeder? De røde rødder gør kagen dejligt saftig, og med tyk glasur på toppen, er kagen fuldendt.

De tre lag i konfektkagen giver et rigtig flot snit.
Konfektkage med chokolade og karamel

Fantastisk konfektkage med chokolade og en super lækker karameltopping. Det er en helt forrygende sammensætning, og kagen er overraskende nem at lave.

Den klassiske svenske chokoladekage - eller kladdkaka, som de kalder den på den anden side af Sundet.
Svensk chokoladekage

Chokoladekage som de laver den i Sverige - med en blød og klistret konsistens - på den gode måde.

De lækreste blødende chokoladekager med karamel i midten
Blødende chokoladekage med karamel

Fantastisk opskrift på de lækreste små chokoladekager med blødende midte og flydende karamel. En suveræn dessert, der imponerer på både smag og udseende.