Chokolademuffins med skumfiduser

Ufatteligt lækre chokolademuffins med skumfiduser, der tilføjer sødme og sprødhed til kagerne. Skumfiduserne smeltes, og røres ud i dejen, så de smages i hver en bid. Tilføj evt. hele stykker, hvis du vil have en mere fremtrædende smag.

starstarstarstarstar_half
4,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 10 stk
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 200 g sukker
  • 200 g mel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 1 dl mælk
  • 150 g skumfiduser
  • 2 spsk vand

Derudover

  • 10 muffinsforme

Smelt smørret, og lad det køle lidt af.

Pisk æg og sukker til en luftig og lys masse.

Bland mel, vaniljepulver, kakao, bagepulver og salt sammen, og sigt det i æggemassen. Vend det forsigtigt i. Vend så mælken i, og til sidst det smeltede smør.

Kom skumfiduser og vand i skålen, og lad det smelte over vandbad. Lad det stå og smelte i et par minutter, før der røres rundt.

Vend forsigtigt den smeltede skumfidusmasse i dejen, men uden at den bliver helt opløst – der må godt være lidt klumper.

Fordel dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Lad kagerne køle af, og servér dem, eller opbevar dem i en tætlukket boks.

Indsendt af
d.
22.07.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.07.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem