Dadelkugler med kokosolie
Super lækre dadelkugler med kokosolie, kakao og mandler, der tilmed er sunde. De søde kugler kan f.eks. bruges som snacks, dessert eller tilbehør til eftermiddagskaffen og brunch.
- 20 g kokosmel
- 200 g dadler
- 2 spsk kokosolie (stuetemperatur)
- 100 g mandler
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk kakaopulver
Put dadler og kokosolie i en blender, minihakker eller foodprocessor, og blend til det er en jævn, fin masse. Hæld massen ud af blenderen, og over i en lille skål. Stil den til side.
Blend nu mandler, vaniljepulver og kakaopulver sammen til mandlerne er finthakkede.
Ælt eller blend mandelmassen og dadelmassen, til det er godt blandet sammen.
Rul små kugler af massen, og rul dem derefter i kokosmel.
Spis dem med det samme eller læg dem i køleskabet i et par timer, for en fastere konsistens.
Opbevar i køleskabet i en lukket bøtte i op til en uge.