Dressing til rødkålssalat
Rigtig god dressing til rødkålssalat med en dejlig kombination af bl.a. appelsin, honning og balsamico, der skaber en sød, frisk og utroligt lækker smag.
- 5 spsk appelsinsaft
- 1 spsk balsamico
- 1 1/2 spsk akaciehonning
- 1 1/2 spsk dijonsennep
- 1 1/2 spsk olivenolie
- salt
- peber
Bland appelsinsaft, balsamico, honning og dijonsennep sammen.
Rør olivenolien i lidt ad gangen.
Smag dressingen til med salt og peber.
Tip: Du kan også komme alle ingredienserne i en glasbeholder med låg og ryste dressingen sammen.
Hæld evt. dressingen over rødkålssalaten umiddelbart inden servering eller servér den ved siden af.
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Næringsindhold for dressingen
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 225 kcal | 128 kcal | 384 kcal |
Kulhydrat | 23 g | 13 g | 40 g |
Protein | 2 g | 1 g | 3 g |
Fedt | 14 g | 8 g | 24 g |