Fiskefrikadeller som thaimad

Nem og lækker thai-version af den populære fiskefrikadelle. Fuld af smag uden at være for stærk.

Til 2 personer
  • 400 g fiskefars (færdigkøbt eller hjemmelavet)
  • 1 æg
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 bdt frisk koriander
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 rød chili (lille)
  • olie til stegning

Rør fiskefarsen sammen med æg, karrypasta og fiskesauce.

Skyl koriander, forårsløg og chili.

Hak koriander og snit forårsløgene fint. Rør det i farsen.

Flæk chilien på langs, fjern kernerne og snit den fint. Rør den i farsen.

Form fiskefrikadellerne med en spiseske, pres dem lidt flade og steg dem ved middel varme i rigeligt olie til de er gyldne og faste.

Server f.eks. sammen med denne asiatiske coleslaw eller ovnbagte rodfrugter og sød chilisauce eller mangochutney.

Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.01.05.
Kategori: