Forret med kylling, bacon, ananas og karrydressing

Nem og lækker forret med kylling, bacon, ananas og karrydressing anrettet på ristet brød med lidt salat.

Gå til: IngredienserFremgangsmådeSådan kan den laves i forvejen4 andre mega gode forretter med kylling

starstarstarstarstar_half
4,5  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 kyllingebryst
  • salt
  • peber
  • olie til stegning
  • 4 stykker brød
  • 4 skiver bacon
  • ca. 20 g blandet salat
  • 50 g ananas (helst frisk)
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk dijonsennep

Skær kyllingen i mundrette stykker, krydr med salt og peber og steg stykkerne på en pande i lidt olie.

Skær brødet i skiver på skrå og rist det på en brødrister.

Når kyllingen er færdig, lægges den på en tallerken.

Kom bacon på panden og steg det ved middel varme til det er gyldent og sprødt. Læg det herefter på en tallerken med et stykke køkkenrulle, som kan suge overskydende fedt.

Skyl salaten og skær ananassen i små stykker.

Rør creme fraiche, karry og sennep sammen. Smag til med salt og peber. Kom karrydressingen i en almindelig frysepose og klip et lille hul i den ene ende.

Anret brødene med lidt dressing, salat, kylling, ananas og bacon knust i små stykker. Afslut med at sprøjte karrydressing på toppen.

Indsendt af
d.
14.01.16.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier263 kcal1052 kcal
Kulhydrat20 g79 g
Protein13 g51 g
Fedt14 g57 g

Kan retten laves i forvejen?

Jeg vil ikke anbefale at lave hele retten færdig i forvejen, da både salat og brød godt kan blive lidt slattent.

I stedet kan man forberede de forskellige delelementer såsom:
- Stege bacon
- Stege kylling
- Lave karrydressing
- Skære ananas ud

Inden servering skal man i så fald kun riste brød, skylle salat og anrette elementerne.

Annonce

Indsendt af
d.
14.01.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem