Karrysuppe med kylling

En helt fantastisk krydret suppe med kyllingekød skåret i tern. Indeholder blandt andet hvidvin.

Til 2 personer
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk smør
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 dl kogt kyllingekød skåret i tern
  • 1/2 dl hvidvin
  • 1 1/2 dl vand
  • 2 dl mælk
  • 1/4 æble
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 dl fløde
  • salt
  • peber

til pynt

  • 2 radiser
  • karse

Smøret smeltes i en gryde og karryen svitses heri. Bouillonterningen smuldres i og der tilsættes vand, vin og mælk. Æblet rives fint og røres i gryden. Tilsæt desuden kyllingestykkerne.
Karrysuppen koger i et kvarter under låg.
Maizenamelet røres sammen med fløde og blandingen røres i suppen.
Lad karrysuppen koge yderligere 5 minutter og smag til med salt og peber. Server suppen i dybe tallerkener og pynt med karse og radiser skåret i skiver.

Indsendt af
d.
17.03.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.03.07.
Kategori: