Forretter - Opskrifter på forretter

Med forførende lette opskrifter er det nemt at lave spændende forretter, om du søger franske eller italienske varianter, måske spansk tapas? Eller server en forret med rejer. Så går det ikke i fisk.

forårsløgene med baconen rundt om.
Forårsløg med bacon

Steg lidt bacon på panden og vikl bacon om dine forårsløg. Perfekt som forret eller snack.

En dejlig kold og forfriskende suppe.
Kold melonsuppe

En dejlig kold og forfriskende forret lavet på melon tilsat et lækkert rejefyld der går godt i spænd med melonsuppens bløde smag og konsistens.

Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.
Baconsvøbte abrikoser med rygeost

Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.

Velegnet som forret, som en del af en hovedret eller som en lille snack/tapas.
Grønne asparges med bacon

Lækker og nem lille ret som kan serveres som forret, til hovedretten eller som en lille snack.

En forret dine gæster vil juble over.
Forret med krebsehaler

Krebsehaler med blandt andet avocado, rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.

Kartoffelsuppen kan naturligvis også serveres som hovedret.
Opskrift på forret: Kartoffelsuppe

En populær opskrift på kartoffelsuppe. Sund og nærende suppe som er god som enten forret eller hovedret. Opskriften er let at følge.

Lakseruller kan let gøres meget dekorative.
Lakseruller

Lakseruller med røget laks, rygeost, salat og rødløg. Simpelt og lækkert.

Lyserød laks i smukt selskab med grøn mayonnaise og æggenes smilende gule blommer.
Varmrøget laks med tilbehør

Fantastisk flot og lækker ret med varmrøget laks og tilbehør bestående af bl.a. agurk, radiser, æg og purløgsmayo. Servér som en lækker frokost, forret eller som hovedret.

Denne opskrift med avocado og rejer er velegnet som forret.
Avocado med fyld - Opskrift med avocado

En meget populær forret, som kan varieres i det uendelige. Her er opskriften med rejer, creme fraiche og finthakket dild.

En dekorativ og lækker servering.
Blinis med røget makrel

Blinis pandekager med røget makrel, creme fraiche og rødløg udgør et dejligt måltid. En ret som du simpelthen må prøve at kaste dig ud i.

De færdige bruschettas ser smukke og farvestrålende ud.
Bruschettas

Bruschettas er - i al deres simplicitet - super skønne og farverige enten som forret eller som tapas. Kan også laves som ekstra godt tilbehør til f.eks. suppen.

Anret carpaccio pænt på tallerkenen.
Carpaccio af røget svinemørbrad

Carpaccio er en klassisk italiensk forret. Her er den lavet med røget svinemørbrad i stedet for rå okse- eller kalvefilet.

Lækre ruller med røget makrel.
Forret med røget makrel

Wraps fyldt med bl.a. røget makrel, rødløg og radiser. Perfekt til forretten.

Kan pyntes med bacon og ærter
Jordskokkesuppe

En dejligt blød, cremet jordskokkesuppe med kartofler og, gæt engang, jordskokker. Nem at lave, smuk at se på og lunende at spise.

Kartoffel-porresuppe

Nem opskrift på dejlig kartoffel-porresuppe med en forførende mild, rund smag og et dekorativt udseende, pyntet med purløgsolie på toppen.