Fyldt avocado med bacon og kyllingesalat

Skal der lækkerier på bordet, er de her fyldte avocadoer med bacon og kyllingesalat helt perfekte. Blød avocado, lækker kyllingesalat og sprød bacon er en suverænt god smagskombination, der helt sikkert vil begejstre både store og små.

Til 2 personer
  • 100 g bacon (jeg brugte bacon i skiver)
  • 2 kyllingefileter
  • evt. lidt olie
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1/2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 4 tomater (små, f.eks. cocktailtomater eller blommetomater)
  • 1/4 agurk
  • 1/2 rødløg
  • 2 avocadoer

Steg baconen sprød på en pande. Læg det efterfølgende på fedtsugende papir. Steg kyllingefileterne i baconfedtet og evt. lidt olie, og tag dem af panden, når de er gennemstegte. Lad dem køle helt af. Både bacon og kylling kan også sagtens steges i ovnen. Her skal baconen have 10-12 minutter ved 200 grader (lidt længere tid, hvis du bruger tern), og kyllingen skal have 25-30 minutter.

Riv eller skær kyllingefileterne i mindre stykker, og bland det sammen med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt og peber.

Skyl tomater og agurk, og skær begge dele i små tern. Pil rødløg, og hak det fint.

Flæk avocadoerne, og fjern stenen i midten. Skær evt. et lille stykke af bunden, så de ligger fast og ikke vælter rundt over det hele. Fyld de halve avocadoer med kyllingesalat, og top med tomat, agurk og rødløg. Slut af med bacon på toppen.

Indsendt af
d.
11.09.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
11.09.19.
Kategori: