Frozen Gin Hass

Den skønneste sommerlige version af den klassiske Gin Hass lavet med frossen mango, så resultatet bliver en forfriskende frozen drink med et pift af lime og gin.

4,2  –  16 stemmer  –  Stem her
  • Frozen gin hass kan laves både med frossen mango og med frisk mango, der fryses ned.
Til 2 personer
  • 200 g frossen mango (køb enten fra frost eller frys tern af en moden mango ned et par timer)
  • 2 1/2 spsk gin
  • 1 spsk limesaft
  • 2 tsk flormelis eller Gin Hass® Mango Sirup
  • evt. 6 isterninger (store)
  • 1 dl lemon sodavand

Blend den frosne mango med gin, limesaft og flormelis eller mangosirup. Hvis du har en blender, der kan knuse is, kan du med fordel blende isterninger sammen med mangoblandingen, så konsistensen bliver mere a la slush ice.

Rør lemon sodavand i, og hæld drinken op i (gerne afkølede) glas.

Pynt evt. med en limeskive, og servér straks.

Se også:
Denne vildt lækre drink med rosé og frosne hindbær - nøj den er god!

Indsendt af
d.
29.05.20.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem