Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe spækket med oksekød, farverige grøntsager - og masser af krydret aroma. Fetaen giver retten et klædeligt, cremet touch og det grønne drys persille er et friskt pust til både smag og udseende.

Til 4 personer
  • 10 portobellosvampe
  • 4 spsk olivenolie til stegning
  • 1 rødløg (lille)
  • 1/2 squash
  • 175 g hakket oksekød 3-7% fedt
  • 1 gulerod
  • 1/2 orange peberfrugt
  • 5 cherrytomater
  • 2 dl hakkede tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 1 knsp cayennepeber
  • 1 dl revet ost
  • 1 dl feta
  • 1/2 bdt persille
  • 1 håndfuld feta til pynt
  • 1 spsk olivenolie til at smøre portobellosvampene med

Pil rødløget og snit det helt fint. Skræl guleroden og skær den i små tern sammen med squash og peberfrugt. Skær tomaterne i mindre stykker.

Kom olien i en gryde og tilsæt halvdelen af rødløget når gryden er varm. Lad løget svitse i 2 minutter og tilsæt herefter kødet og steg det til det er gennemstegt. Tilsæt herefter gulerod, og lidt efter squash, tomater og peberfrugt.

Tilsæt salt, peber og cayennepeber. Smuldr fetaen ned i gryden. Rens portobellosvampene og smør dem med olivenolie. Fordel det varme fyld i dem.

Drys med revet ost og kom dem i et fad med bagepapir. Bag de fyldte svampe i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter eller til osten er gylden.

Hak persillen og smuldr det sidste feta. Kom de bagte portobellosvampe på et fint fad og drys med rødløg, persille og feta. De skal serveres med det samme, så de er varme.

Indsendt af
d.
12.10.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.10.13.
Kategori: