Hovedretter

Gode opskrifter på dejlige hovedretter med f.eks. oksekød, kylling, fisk eller hvad du har lyst til - uanset om det skal være de nemme til hverdag, eller gourmet når der kommer gæster.

        De fyldte portobellosvampe er både flotte, friske og farverige.
        Fyldte portobellosvampe

        Disse utroligt dekorative, fyldte portobellosvampe er kraftfulde nok til at udgøre måltidets centrum, men kan også serveres som pyntende tilbehør.

        Kan f.eks. serveres sammen med en græsk salat og/eller græske kartofler.
        Græsk farsbrød

        Du bliver simpelthen nødt til at smage dette græske farsbrød, serveret med agurkesalat.

        Den græske lammekølle er klar til servering.
        Græsk lammekølle

        Opskrift på lammekølle som den tilberedes helt rigtigt i Grækenland. Smagen som mange turister prøver at genskabe når de kommer hjem og nu har mulighed for.

        Pizza med skinke, grøn peber og mozarellaost.
        Hjemmelavet pizza

        Pizzaen med peberfrugt og skinke levner ikke mange grunde til at ty til pizzeriaet. Den hjemmelavede variant er klassisk, ligetil og velegnet til hele familien.

        Indbagt mørbrad med salat og flüte.
        Indbagt mørbrad

        Vores populære opskrift på indbagt mørbrad. Det er meget velsmagende og nemt at lave. Med en salat og flute til så er aftensmaden hjemme.

        En god slankeopskrift med kalkun.
        Kalkunbryst

        Vores populære opskrift på kalkunbryst er let at lave og meget fedtfattig. Et sundt og velsmagende alternativ til aftensmaden med lækkert tilbehør.

        Kødfyldte majspandekager serveret med guacamole og stegte grøntsager.
        Majspandekager med kødfyld

        Mexicansk mad på den nemme måde. De fyldte pandekager er himmelske som hovedret og ligetil at give sig i kast med. Så gør dét og server med guacamole.

        Her er mørbradbøfferne serveret med pasta.
        Mørbradbøffer

        Denne opskrift på mørbradbøffer er ren luksus. Med lækre grøntsager til og godt kød bliver dine mørbradbøffer et sikkert hit at servere for alle du ønsker at forkæle.

        Klassisk dansk mørbradgryde, der smager af noget.
        Mørbradgryde

        God og gedigen mørbradgryde med både svinemørbrad, cocktailpølser og bacon i himmelsk paprikasovs.

        Der kan evt. suppleres med andet fyld efter smag.
        Pizzaopskrift

        Nem opskrift på små, margherita-inspirerede pizzaer, lavet på italiensk manér uden en overflod af fyld. Gode som hovedret med en salat til eller i madpakken.

        Mørbrad serveret med bådkartofler og stegte rødbeder.
        Rødvinsmarineret oksemørbrad

        Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.

        Svensk pølseret med den rigtige, cremede konsistens.
        Svensk pølseret

        God og gedigen opskrift på svensk pølseret med kartofler, løg og pølser i vidunderlig paprikasovs. En ægte hverdagsklassiker, som altid er populær hos både store og små.

        Italiensk inspireret opskrift på svinemørbrad.
        Svinemørbrad med parmaskinke

        Med vores populære opskrift på svinemørbrad med parmaskinke er du sikret et velsmagende måltid til alle tider. Opskriften er let at følge.

        Flot og indbydende gryderet med masser af smag.
        Chiligryde

        Skøn chiligryde med inspiration fra det mexicanske køkken. Den er nem at lave, også til mange mennesker og så er den både sund, smuk og velsmagende.

        Dejlige farserede porrer med lidt grøntsager til.
        Farserede porrer

        Porrerne blancheres et øjeblik, før der kommes fars rundt om, og de rulles i rasp. De farserede porrer steges gyldne og serveres som en lækker hovedret.