Hokkaidosalat – lækker salat med hokkaido

Denne enkle hokkaidosalat er utroligt nem at lave, og den er rigtig lækker til al slags kød og diverse tærter. Hokkaido får en dejlig sødme og en dybere smag ved at blive bagt i ovnen, og sødmen afbalanceres af den bitre salat og den salte parmesan.

Til 4 personer
  • 1/2 hokkaidogræskar
  • 3 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 150 g rucola
  • 75 g parmesanost (i flager)

Dressing

  • 2 tsk honning
  • 2 tsk eddike
  • 2 spsk olie

Skræl hokkaidogræskarret, fjern kernerne, og skær græskarret ud i mundrette stykker (f.eks. 2x2 cm).

Fordel græskarstykkerne på en bradepande beklædt med bagepapir, og vend dem med olivenolien. Drys med salt og peber, og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 20-30 minutter. Bagetiden afhænger både af ovnen og størrelsen på græskarstykkerne, så vær lidt opmærksom.

Lad græskarstykkerne køle helt af.

Bland ingredienserne til dressingen, og vend den sammen med græskarstykkerne. Fordel rucola på et fad, og drys derefter med de bagte græskarstykker og parmesanen. Server hokkaidosalaten straks, så den er helt frisk.

Indsendt af
d.
29.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.09.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem