Indisk vegetar karry

Fantastisk vegetarisk gryderet med kikærter og en suveræn indisk smag kreeret af de dejlige krydderier. Kokosmælken gør sovsen super cremet helt uden brug af mælkeprodukter, så curryen tilmed er vegansk.

  • Opskriften giver en enormt velsmagende vegetarisk karry med herlige indiske smage.

Til 6 personer

ServeringsforslagSkræl ingefær, og pil løg og hvidløg. Hak de tre ting helt fint - det kan gøres nemt i en foodprocessor.

Fjern de hvide hinder og kerner fra peberfrugten, og skær den i tern.

Varm olivenolien op i en stor gryde/pande ved middel varme, og kom alle grøntsagerne samt alle krydderierne heri. Svits det hele af i cirka fem minutter. Tilsæt den koncentrerede tomatpuré, og svits også det af i to minutter.

Hæld vandet fra kikærterne, og tilsæt dem til gryden sammen med hakkede tomater, kokosmælk og grøntsagsbouillon. Smag til med salt og peber, og lad det simre i ca. 20 minutter, til sovsen er tyknet en smule.

Hak mandlerne fint, og skyl babyspinaten grundigt. Kom begge dele i gryden, og lad det simre i yderligere fem minutter, til spinaten er faldet sammen.

Servér f.eks. den lækre vegetariske karryret med ris, naanbrød og yoghurt naturel for et komplet indisk festmåltid.

Indsendt af
d.
01.05.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.