Kartoffelsalat med spidskål og gulerødder

Super simpel og virkelig lækker kartoffelsalat med spidskål, gulerødder og creme fraiche. Dejligt tilbehør til alt fra frikadeller og kylling til bøf og grillmad.

Til 3 personer
  • 500 g kartofler
  • 1/4 spidskål
  • 150 g gulerødder
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 300 g creme fraiche
  • salt
  • peber

Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Kog dem i saltet vand i ca. 10-15 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem køle af.

Skyl spidskål, og snit det fint. Husk at fjerne den grove stok. Kom spidskålen op i en skål. Skræl gulerødder, og skær dem i fine stave, eller riv dem. Skyl forårsløg, og snit dem fint.

Bland spidskål, gulerødder, forårsløg, creme fraiche og de afkølede kogte kartofler godt sammen. Smag kartoffelsalaten til med salt og peber.

Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori: